събота, 5 февруари 2011 г.

Черно и жълто

Картичката по-долу е специално за текущото предизвикателство на Елшите. На втори прочит обаче установявам, че трябвало да има и трети цвят - бяло - което обаче явно съм пропуснала. Но за всеки случай ще я пусна в темичката, правих я с голямо желание, защото отдавна не съм се включвала в предизвикателство.

Вдъхнових се от водещата на Divine design по FLN Кендис Олсън, която винаги си подрежда материалите, които ще използва, в нещо като голяма кутия. Обикновено не го правя, но мога да кажа, че в случая изгубих много по-малко време и доста по-бързо изкристализира идеята какво точно искам да направя. Явно да си подреден си има предимства, въпреки, че аз много харесвам творческия хаос, който цари на бюрото ми :)

8 коментара:

  1. Поздравления! Картичката ти е очарователна :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много е стилна! :)
    Това с подредбата е добра идея, но... само на 50% бих могла да я осъществя :))).
    Творческият хаос си има предимства понякога ;).

    ОтговорИзтриване
  3. Красива картичка! И нежна...Ммного ми харесват заврънтулките в четирите ъгълчета и сърчицата, такива мънички и ненатрапващи се! Мисля, че картичката ти е точно за предизвикателството-има си го белия цвят в центъра при надписа, сърчицето и цветята :)
    Усмихната неделя ти желая! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много ми се хареса :)) Идеята с предварителното подреждане на материалите е много добра, но май е неприложима при мен ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Много красива картичка! Има нежно и едновремено с това жизнерадостно излъчване, много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  6. Картичката е супер :) Не се забелязва че няма бяло :) Успех

    ОтговорИзтриване