понеделник, 11 април 2011 г.

Къщичка за птици

Преди няколко месеца посетих една фотоизложба на тема птици. За съжаление не мога да ви кажа точното наименование на изложбата, тия дни видях, че гостува и в други градове. Към изложбата имаше малък скромен базар с нещица, свързани с птиците - определители, книгоразделите, карти. И тези малки къщички за птици, които в последствие видях и на снимки от магазин Слънчоглед. Къщичката е декоративна и евентуално само колибри би могло да се събере в нея, но много ми хареса, просто е от тия неща, които принадлежат към усещането ми за уют, така че я отнесох у дома. Първоначално не мислех да я декорирам по никакъв начин, идеята подхвърли мъжът ми. И днес ме обхвана желанието, а и блокчето с хартии Birdsong отлежаваше почти неизползвано. Та ето го и резултатът. Сега ми липсва само една двойка птиченца да кацнат на пръчицата :)




6 коментара:

  1. Честито! :)Аз си имам гнездо поради същата причина, поради която ти си отнесла къщичката в дома си :) Хем нова придобивка, хем удоволствие от приятно занимание! Да не говорим, че резултатът радва окото! Измисли ли къде ще я закачиш?

    ОтговорИзтриване
  2. Честно казано в монета няма къде да я закача и си стои на бюрото ми :) Обаче снощи късно се присетих нещо за птичките и може днес да го пробвам. Ако стане добре, ще покажа :)

    ОтговорИзтриване
  3. Дени, чудесна е къщичката. Миналата година си купих три от тези къщички (от "Слънчоглед"), две от които вече съм украсила със салфетната техника (коледна и пролетна). Към пролетната къщичка прибавих и едно птиче, което много прилича на истинско (от щанда с декорации на BauMax). Ако към нея се прибавят и слепени семена, може да се използва и като хранилка за птици :)

    ОтговорИзтриване
  4. От къде или от кого мога да си закупя 5 бр. къщички.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тук се продават подобни къщички за птици, които може да декорирате по собствен вкус http://ideahobby.bg/category/106/edinichni.html?page=3

      Изтриване