неделя, 10 април 2011 г.

Ляпис Трубецкой - Я верю / Lyapis Trubetskoy - I Believe

Една песен, която вчера чух по все по-любимия ми руски музикален канал А1.
Стана ми едно такова топло на душата!

7 коментара:

  1. Страхотно! Благодаря ти , че я сподели!

    ОтговорИзтриване
  2. О-о, открила си чудесната белоруска група Ляпис Трубецкой /по името на герой на Илф и Петров/. Песента е от последния им албум, Веселые картинки, който излезе в началото на годината. Имам цялата им дискография и много често си ги слушам, особено когато съм сам в колата. Иначе се водят "пънк-рок" група.

    ОтговорИзтриване
  3. Пак аз...
    Този клип е направен в Непал от украински снимачен екип, който също като теб я чули по радиото и се въудошевили да "нарисуват" чудесната песен в клипче. Бледоликото хлапе, изпълняващо "главната роля" е синът на операторката, който първоначално се е дърпал, но като му обяснили смисъла на текста се съгласил. Тази песен има още няколко клипа и всичките са хубави.

    ОтговорИзтриване
  4. Николай, благодаря за информацията :) Групата наистина е чудесна. Аз също забелязах, че имат няколко клипа, но този най-много ми хареса :)

    ОтговорИзтриване
  5. Впечатли ме един любителски клип на някакви хлапета, нарекли себе си "Адепты контркультуры"...
    Как да не им завижда човек на тези млади хора, вероятно ученици или студенти, за пожизнената имунизация срещу чалгата! А Ляписите имат много хубави песни като "Капитал", "В платье белом", "Золотая антилопа", "Евпатория", "Манифест", "Огоньки", "Ау"... Не мога да ги изброя всичките. Ако искаш пълната им дискография, раздавам я с радост на всички ценители.

    ОтговорИзтриване