петък, 29 юли 2011 г.

Лятно

Напоследък може би сте забелязали, че малко неща показвам. Така е, защото малко неща правя, понеже ми липсва муза. За сметка на това гледам поне мъничко да компенсирам, като пускам интересни и полезни крафтърски линкове.
ето все пак някои от последните ми картички:


Тишу хартията се оказа изключително крехка(имам и обикноена бяла тишу хартия, но тази цветната ми погоди много изненадващ номер!). В опаковката е една разкошна ръчно рисувана ваза със слънчогледи, съжалявам, че не я снимах. Купих я от една изложба-базар преди няколко месеца, беше в Малката изложбена зала на "Борисова 6" в Русе - за съжаление, не помня авторката, ако поровя достатъчно обаче, със сигурност ще я намеря! Купих вазата с идеята да я подаря на майка ми и точно така стана - за рождения й ден :) Понеже оранжевото тишу се скъса, сложих картичката в скъсаната част, м/у двата слоя хартия - бяла и оранжева - не е перфектно, но пак е от дефект->ефект!




Досега не съм ви споделяла, защото съм го ползвала само за няколко от сватбените ми покани, но имам печат - "Handmade by Denica". Специално тази картичка е поръчка от моя приятелка за рожден ден, на който са гости, остана ми време и реших все пак да сложа подпис на картичката. РД-то е днес, дано картичката се е харесала, знаех много малко за рожденичката, когато ми поръчаха картичката!
Цветето, което съм добавила на картончето за пожелания, е с функцията дефект->ефект! Въпреки правоъгълното парче хартия и уж прецизната работа с пънча, последното цвете излезе като отрязано. Затова отгоре сложих ръчно комбинирано цвете с перличка - мисля, че се получи много добре и ако не бях ви казла, нямаше да се сетите!



8 коментара:

  1. Ах, тези слънчогледи... Прекрасни! Много ми допада и авторския ти печат, пасва перфектно на творческия ти натюрел. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Дени, нещата, които показваш са много красиви, нежни и вдъхновяващи! Дефектите-ефекти пък са много точни и много на място!

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, откъде да започна като всичко е толкова прекрасно, земно, изпълнено с много чувство! И подаръка с ефектно поставената картичка, и букетите от слънчогледи и рози, и другите две картички! А чудесно прикритите дефекти, които си превърнала в невероятни ефекти са прекрасно допълнение към всичко! И печата ти много ми хареса - сама ли го направи или го поръча някъде? Поздравления за всички красоти, които видях днес при теб и ми напълниха душата!

    ОтговорИзтриване
  4. Печатът е персонална поръчка от ebay, не беше скъп, няколко лева е заедно с доставката. Но е unmounted, има само дунапренена подложка, готова за залепване, аз още се чудя на какво да го залепя.

    ОтговорИзтриване
  5. Обожавам слънчогледи, а твоите са перфектни.Колкото до "дефект-ефект", на всички ни се случва, но не всики успяваме толкова успешно да се справим.Поздрави и печата е много идеен!

    ОтговорИзтриване
  6. Много хубави картички, особено със слънчогледите. Те най-много ме грабнаха.
    Относно на какво да залепиш печата-аз моите ги слагам в/у стъклена подложка. Мъжа ми ми направи в различни размери.Имам няколко в повече на р-р 7/7 и ако ти върши работа мога да ти донеса като се видим. :)

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря, Маги, много ще се радвам :)

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря за отговора! С ebay за съжаление обаче не се "разбираме" и явно ще търся някъде тук да ми направят такъв печат, като реша със сигурност.

    ОтговорИзтриване