понеделник, 1 август 2011 г.

Слънчогледово

Тази публикация няма нищо общо с картички, линкове и т.н. Тя е само да споделя някои слънчогледови спомени. Обичам това растение и то беше основното на сватбата ми. Скоро пък(може би сте видели при Вени) тя ми изработи по поръчка слънцогелдово колие(Вени, не съм забравила, ще се снимам ;))Все пак лятото си тече, а времето на слънчогледите също преминава...И понеже скоро го дават дъждовно, ето ви малко слънчице!









8 коментара:

  1. е днес, няма как да не се повторя,вибрираме еднакво и ще го видиш в следващите ми публикации:)

    ОтговорИзтриване
  2. Красота! Обичам много, много слънчогледите и в момента довършвам картичка точно със... слънчогледи, разбира се. Може би днес ще успея, по точно трябва, защото от утре започвам покани.

    ОтговорИзтриване
  3. Няма нищо по-хубаво от слънчогледова нива през лятото,за мен това е едно от любимите цветя!Тази сутрин установих,че бързичко прецъфтява букета ми и се каня да снимам оцеляващите.Радвам се,че споделяме чувствата си еднакво!Хубав ден!!

    ОтговорИзтриване
  4. Няма начин да подмина тази публикация, Дени! Слънчогладите са сред любимите ми растения, че дори и цветя мога да ги нарека...Обожавам ги! Още повече, че наскоро ми попадна нещо интересно за слънчогледите...Споделила съм го във Фейсбук, но ще го сложа и тук при теб...и за да не стане много дълго, ще го поставя като втори коментар...А на теб благодаря за споделянето на тази прелест!
    И задължително ще отскоча и при Лени!
    Поздрави и прегръдка от мен !

    ОтговорИзтриване
  5. Тайната на слънчогледите!

    Слънчогледът се отнася за хората, родени на 1, 10, 19, 28 число от месеца



    Това са хора, които околните обичат и ценят за техния авторитет и сила. Смятат ги за най-незаменими и неповторими. Дори в ситуации, които на пръв поглед изглеждат безизходни, тези хора намират бързо решение. Талантите им са много и разнообразни, но най-често те м...огат да ги реализират пълноценно едва в зряла възраст, тъй като в младостта си нерядко се разпиляват. За да преуспеят, на тези хора им е необходимо винаги да действат честно и безкористно, вслушвайки се в зова на сърцето си. Те не стават за "хитри игрички" - в тях могат само да се компрометират. Животът на "слънчогледа" обикновено е пълна чаша, ако те се отнасят към него леко.

    Дано си родена на една от тези дати....Аз - на 19.
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  6. На 29-ти съм аз, но нищо :)
    Ще мина тази вечер да разгледам слъъчогледовите ви публикации :)

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасни снимки с такова невероятно слънчево настроение! При мен тъкмо заваля този, а ти ми върна слънцето:)

    ОтговорИзтриване