вторник, 23 август 2011 г.

Сватбени пликове

Сватбени пликове започнах да правя поради търсенето, в началото бяха само картички. Сериозно мога да кажа, че са едно от нещата, които наистина много, много обичам да правя. Първо ме увлякоха самите перлени картони, с които честно казано имам малък проблем - не ги хваща двойно лепящото тиксо и се налага една голяма, измислена от мен, гимнастика с брадс. Самата декорация пък си е една магия - исках всичко да е нежно, романтично, но в същото време и семпло, не прекалено натруфено...В момента правя и пликове от по-обикновен, но все пак много хубав бял картон. Той дава свободата да избегна брадс и съответно да работя малко по-лесно. Ето и някои от пликовете:












P.S. Сондирам мнение: мислите ли, че етикетите с личен подпис на гърба са уместни и другият ми въпрос е твърде голяма ли ви се струва рамката около подписа? Изобщо приемам всякакви разсъждения и критики по темата. Благодаря предварително!



6 коментара:

  1. Много са красиви пликовете - елегантни и нежни!

    ОтговорИзтриване
  2. Най-много ми хареса предпоследният плик.
    Като излязъл от приказка :). Розовите храсти са пропуснали принца, принцесата е получила целувка, сънят е свършил и започва съвместната им приказка :))).

    ОтговорИзтриване
  3. Да, станали са чудесни! Всеки си има своята прелест :)

    ОтговорИзтриване
  4. За мен особено красиви са тези с пеперудите - най - вече тази на третата картинка :")

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасни са!Харесвам всичките,но първият и третият определено са моите фаворити :0)

    ОтговорИзтриване
  6. Дени, чудни сватбени пликове! Много красиви, нежни, заредени с по малка доза романтичност, тържественост!
    А етикетите с личен подпис са си напълно уместни според мен. Тук не можах да видя снимки, сега погледнах във ФБ и смятам, че и рамките не са големи, още повече, че са напълно в стила на плика.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване