понеделник, 3 октомври 2011 г.

Черно и бяло ♥ Black and White

Сама останах изумена, че е минал цял месец, в който не съм публикувала абсолютно нищо! Тихичко се обвинявам, че в последните месеци не съм се включила в нито едно предизвикателство. Срам, срам...Не е като да не съм правила картички през това време, но някак неможах да седна и да направя нещо по задание, нещо по-различно. Настоящата картичка си има няколко по-забележими недостатъка, тъй като няколко пъти си променях концепцията и размествах някои елементи. Все пак обаче си я харесвам много. За съжаление мисля, че няма да успея да направя още една по темата тази вечер, въпреки, че много ми допада темата заради контраста. Затова в последния момент се включвам в тазседмичното предизвикателство при Картичкофуриите.

7 коментара:

  1. Много красива се е получила ! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна картичка ! Много е нежна !

    ОтговорИзтриване
  3. Много е хубава, цветята са страхотни!

    ОтговорИзтриване
  4. Много е красива..Гледах, гледах и..недостатъци не видях, (чак пък и много..) Радвам се,че макар и в последния момент успя да се включиш в предизвикателството, зададено от мен тази седмица при Картичкофуриите.

    ОтговорИзтриване
  5. Много нежна картичка! А това, че върху черната основа всички елементи са бели, създава една лекота и ефирност!

    ОтговорИзтриване
  6. А на мен очите ми останаха в букетчето - изглежда вълшебно :)
    Още веднъж и тук - Благодаря за страхотната картичка и Извинявай, че нямах възможност да я публикувам навреме, нито пък да ти напиша и-мейл, за да не се чудиш всичко ли е наред!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Hi
    wow this is lovely
    I didn't know your blog... but I'll follow you with pleasure!! =)
    Cingrats for your lovely projects!
    Hugs
    Sadia

    ОтговорИзтриване