неделя, 9 октомври 2011 г.

Ела с мен в ... Санторини

Още когато видях заглавието на Игра 24 на Артимарк "Ела с мен в...", знаех, че ще е Санторини. Накратко Санторини за мен беше голяма мечта. Омъжих се миналото лято и така и нямахме истински меден месец, може би защото гърците стачкуваха, после излезе някаква треска там и така и не отидохме. Това лято обаче настоях, защото според моите усещания беше затишие пред буря, и така между първи и шести септември беше нашият позакъснял меден месец на Санторини. Колкото и да говоря за пътуването и самото пребиваване на острова, според мен ще е малко. За мен е една истинска сбъдната мечта и обичам всеки миг от това пътуване. Пожелавам на всеки копнеещ за този остров, да го посети. Няма да съжалявате. Мъничкото ми проектче съчетава няколко снимки, които направих на острова(общо имам около 1400 снимки и не твърдя, че тези са най-добрите...) - успях да ги извадя в много малък формат и да ги изрежа със stamp ножа на тримера, който почти не ползвам; лист дизайнерска хартия тип лист от тетрадка; печат и дистрес мастило стара хартия; картонена формичка и сухи цветове от бугенвилея - тук това растение е само саксийно(моля ако някой го гледа в градина да даде съвет за презимуване), но на Санторини то пълзи по всяка къща, а цветчетата тук са събирани от растението в хотела ни, което образуваше невероятна арка над пътеката към стаята ни.
Така че елате с мен в Санторини и съм сигурна, че ще имате само прекрасни дни!

14 коментара:

  1. :) Това би било една прекрасна страничка от албум. Изглежда страхотно.

    ОтговорИзтриване
  2. Ей,че романтично...С удоволствие бих дошла на този чудесен остров.. Идеята за изсушените цветове на това красиво цвете е чудна..
    Пожелавам тит всяка година да се връщате на това романтично, прекрасно и спокойно място и ..един ден да посрещнете там златната си сватба :), а тази картичка да е част от семейния ви албум..(който разбира се, ще има над 14000...00 страници..)

    ОтговорИзтриване
  3. На прелестно място си решила да ни заведеш, Дени! Почти съм готова, само мятам банския и тръгвам с теб:) Страничката ти е като хербарий на лятото - с толкова много слънце, спомени и усмивки...

    ОтговорИзтриване
  4. Ooo, това е и моя стара мечта - засега само въздишам по снимки от този прекрасен остров! Наистина много се радвам, че си решила да ни заведеш там по този чудесен начин;)

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесно предложение съхранило красиви спомени, трудно може да откаже човек :)
    Успех в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване
  6. Здравей Дени, отдавна май не си участвала в игрите! Много се радвам ,че сега го направи и че ни отведе точно в Санторини.Аз също харесвам това място някакси интуитивно, тъй като не съм била там. Има една много интересна екскурзия с кораб между 7 гръцки острова, един от които е Санторини. Мисля в най-скоро време да приема предложението ти и да отида до там :-)

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря за страхотното предложение! Обичам Гърция, но на Санторини още не съм била. Успех!

    ОтговорИзтриване
  8. Поканила си ни на чудесно местенце с чудесна и много пресъздаваща атмосферата картичка! Много е готина и запазила толкова съкровена и сбъдната мечта, че няма как да не те грабне! Пожелавам ти още много сбъднати мечти!

    ОтговорИзтриване
  9. Много красива картичка ! Веднага ми се прииска да отпътувам за Санторини ;)

    ОтговорИзтриване
  10. Красиво място и красиво претворено!

    ОтговорИзтриване
  11. Благодаря ви! Наистина пожелавам на всички да идете там. Доника - и ние гледахме за круизите, но излязоха след като бяхме капарирали вече. Даже ще е още по-готино, защото и самият круиз си е чудесно изживяване предполагам!

    ОтговорИзтриване
  12. Niakoi moje li da mi prepora4a sigurna turisti4eska agenciq, koiato da ni predloji paket s hotel i samoletni bileti za Santorini.
    Blagodaria predvaritelno.
    Strahotni snimki!

    ОтговорИзтриване
  13. Ние пътувахме с Бохемия. Това ми беше трета екскурзия с тях и мога да кажа, че са коректни.

    ОтговорИзтриване
  14. Blagodaria mnogo za informaciqta:)

    ОтговорИзтриване