понеделник, 24 октомври 2011 г.

Еднослойна картичка с мъниста

Цяла петъчна вечер гледах разни клипчет тип HOW TO в youtube и си мслех, кога ли ще ми остане време да пробвам това или онова. Картичката по-долу съчетава 2 неща, които не бях правила - цвете тип ветрило и мънистени листенца. Ветрилото се оказа по-пипкаво, отколкото си мислех, защото реших да използвам остатък от един лист дизайнерска хария, поради което цветето го сглобих от 3 еднакви части. На листенцата пък така и не успях да преценя дължината на телта и станаха малко по-малки от желаното. Като забележка към мене си мога да кажа, че можеше  да сложа и по-малък брадс, обаче вероятно щеше да се вижда къде вветрилото се събира в центъра. Включвам резултата в педизвикателсвото на Елшите "Еднослойна картичка" и в предизвикателство 88 на Картичкофуриите "Перли, камъчета, мъниста".




9 коментара:

  1. Дени, мисля, че си се справила страхотно. Листенцата са много нежни, а цветето- ветрило стои чудесно с този брадс. Картичката ти е нежна и очароваща! Радвам се, че я сподели в предизвикателството "Еднослойна картичка" на Двете елши.

    ОтговорИзтриване
  2. Листенцата са истински разкош от мъниста, цветето също много ми харесва, а този брадс според мен му стои перфектно!

    ОтговорИзтриване
  3. Много стилно ,ефектно творение!!!Хубава седмица и вдъхновение!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна картичка! Всеки елемент си е на мястото и е напълно достатъчен - за мен брадса, също е подходящ като размер.

    ОтговорИзтриване
  5. Както се казва красотата е в простотата на нещата!Толкова семпла ,а невероятно красива!

    ОтговорИзтриване
  6. Великолепна картичка! А съчетанието на този вид цвете, точно с тази големина брадс, листенцата от мъниста е направо невероятно добра комбинация! Много, много ми хареса!

    ОтговорИзтриване
  7. Много нежна и перфектно изпълнена картичка! Очите ми останаха в листенцата! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  8. Супер готина :) А листенцата от маниста са направо като бижу :)

    ОтговорИзтриване
  9. Много сладка картичка с любимите ми ролетки :-)

    ОтговорИзтриване