понеделник, 5 декември 2011 г.

Златна Коледа и благодаря на Поли

С тази картичка се включвам в "Златна Коледа" при Картичкофуриите
От миналата година бях събрала доста нещица за Коледа и Нова година и бях решила да не купувам нищо (е, поне доста да се огранича) тази година. За съжаление обаче не прецених, че все пак почти нямам коледни хартии, та в момента наистина съм я закъсала от тази гледна точка. Но пък неволята учи :) Фонът ми е от Coredianations, отгоре съм ползвала 3 печата снежинки и златна ембосинг пудра. Брокатената панделка е от една разпродажба в края на миналата година - вземи 4, плати 3 - бяло, зелено, червено и златно, брокатеният картон е от награда от Елшите, малките златни звездички са от лист със стикери подарък от Хобисимо, златистият перлен каротн за основа(ползвам го и за пликовете за сватба) е от Армстронг. Изобщо нищо ново. А, часовникът е от Елшите, изпробвах върху него crackle ефекта и съм много доволна. Един вид часовника повече подхожда на Нова година, но почти импулсивно го включих и ми харесва.
 И не на последно място искам да благодаря на Поли за наградата. Радвам се, когато карам някой да се усмихне. Поли, извинявай, но няма да предам нататък, продължавам да се възхищавам на посочените дами, а има и много нови вдъхновения, които не мога да побера в 5 или 7 имена. За тези, които искат да знаят мъничко повече, ще направя препратка към този пост   
И Поли, наистина от сърце благодаря :)

P.S. Благодаря и на Вихра от Развихрено !6 коментара:

 1. Супер е станала картичката :)Голям фен съм на тези ретро снежинки и на ефекта напукано стъкло :)Успех!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотно се е получила картичката- нежна и много стилна!

  ОтговорИзтриване
 3. Добра и стилна работа,поздравления!!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Много елегантна и стилна! Поздравления и от мен!

  ОтговорИзтриване
 5. Много нежна, много бляскава картичка! Страхотна е, Дени!

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасна картичка и много добро решение да включиш и часовника, въпреки че наистина сме свикнали да го виждаме повече по Нова година, смятам че е точно на мястото си!

  ОтговорИзтриване