сряда, 24 април 2013 г.

Парижевско ;)


Малко от вас знаят, но увлеченито ми по бижутата предхожда страстта с картичките. В декупажа пък тепърва правя първи опити. От време на време правя и по някое текстилно цвете-брошка. И въпреки, че Париж съм го гледала само на картинки доега, това е обединяващата ми тема. Затова и представям всичко в комплект - така, както просто сърце не ми дава да го разделя - обеци, гривна, брошка, кутийка и шише от кленов сироп ;)
С този проект ще се включа при Мър-Мяу и техните Не-хартиени закачки!


 




6 коментара:

  1. Много е красиво всичко! Истински френски шик! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ехааа! На това се казва разкошен комплект! Всеки един детайл ми харесва! Аз принципно съм голям фен на всякакви френски елементи и направо ми се прищя и аз да си имах един такъв комплект красоти!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Ем! И аз съм голям фен на френските нещица. Даже не амо на елементи, ами и на храна, дрехи и езика, и изобщо...Само киното им не харесвам, въпреки че от време на време се намира добро попадение и там (напр. препоръчвам силно Populaire http://www.imdb.com/title/tt2070776/?ref_=sr_1)
      Ако се засиля да изработя още един такъв комплект, ще те имам предвид. За този ще трябва да измисля специално местенце в новия дом, защото ми е много по сърце ;)

      Изтриване
  3. Само да въздишам ми остава по тези чудесни парижански закачки!Прекрасен комплект:)

    ОтговорИзтриване