неделя, 19 септември 2010 г.

Вяра, надежда, любов

Тази темичка ме измъчи, но аз съм си виновна - оказа се голяма грешка да печатам върху релефен картон, а акварелните моливи, с които оцветявам, трябва да ги сменя с нещо друго(приемам препоръки) и в крайна сметка освен висулката, която сглобих, май картичката не е много по темата. Но...все пак отива при Arty mark

9 коментара:

  1. Чудесна картичка! Много ми допадна посланието, което носи.

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва. Много хубава е станала. Акварелните моливи можеш да ги замениш с копик маркери. Аз лично не съм използвала такива. Знам, че са скъпички и тъй като не оцветявам толкова много не съм правила тази инвестиция за сега. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много подходящ мотив,чудесна картичка!Поздрави!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Веси, Маги, Bearkis - благодаря ви!
    Маги - гледах тези дни по сайтовете няколко вида такива маркети - цените наистина са УАУ! Ще трябва да измисля нещо друго, замислям се за тебеширените мастила, но ще почета повечко как се използват и какъв резултат дават.

    ОтговорИзтриване
  5. Може и да си се измъчила, но си е струвало! Резултата е супер!

    ОтговорИзтриване
  6. Излючително нежна картичка.Релефната хартия я допълва много добре. Много ми харесва. Благодаря ти искрено, че участва в играта!

    ОтговорИзтриване
  7. Картичката е прекрасна като излъчване, а печатчето не е станало никак зле, още повече, че само по себе си е много интересно това шарено птиченце.:)
    На снимката обаче клонката му издва въз-големичка.. мисля, че трябваше да махнеш единия ред листенца, за да не бъде с почти с размерите на птичето.
    За оцветяването - ако имаш пред вид, че акварелните моливи не са подходящи за оцветяване на малки детайли - да, така е. Аз за малки детайли използвам обикновени флумастри.
    Акварелните моливи са подходящи заради светлосенките, които се създават чрез тях, но тук виждам само наситени цветове, затова със същия успех би могла да оцветиш птичето с флумастри.
    И не забравяй, ако избереш да оцветиш част от една рисунка с акварелни моливи, а другата част с флумастри - първо са акварелните моливи, чакаш да изсъхне и чак тогава флумастрите, защото иначе ще се разтекат и ще стане ужас.
    Колкото до Копиците - не се заблуждавайте - оцветяването на малки детайли с тях изобщо ама изобщо не е лесно, особено ако не се ползва подходяща за тях хартия.

    Усмивки:)

    ОтговорИзтриване
  8. znaesh mi mnenieto za syrcata ... nqmam zabelezhki :*

    ОтговорИзтриване
  9. Много красива картичка, чудна е :)

    ОтговорИзтриване