сряда, 7 декември 2011 г.

Картичка с подарък

За днес си бях набелязала да свърша няколко неща като се прибера, като на първо място беше да завърша едни обеци. Моята инструкторка по йога - Мария - преди 3 седмици си хареса едни обеци-спирали, които бях правила и поиска такива. Понеже ми даде картбланш да не са точно като оригинала, все се чудех как да ги направя, а това, че тя отсъстваше от града до сега ми даде време да помисля. Пробвах на няколко пъти различни варианти, но с тел се работи трудно, бях забравила, и винаги личи, че е handmade и резултата все нещо не ме удовлетворяваше. Чудя се колко ли ролки тел трябва да изхабя докато се усъвършенствам... Днес най-накрая нещата се навързаха, защото си купих малко по-тънка тел и наниз тюркоаз. Обеците станаха закачливи, на мен много ми харесват, дано ги хареса и тя.
Другото важно нещо беше да проверя какви предизвикателства текат в момента. И тъй като много исках да се включа в "Картичка с изненада" при Елшите, обаче нямах идея каква да е изненадата, обеците на Мария станаха тази изненада. Кой да се сети по-рано :) Щендерчето им е нещо от стиропор, не знам от къде е останало, но го бях прибрала, отгоре му сложих брокатен картон и брадс (брокатения картон е малко задължаващ обикновено, но по Коледа всичко, което бляска, е някак по-красиво)
Другото предизвикателство, което видях днес е при Картичкофуриите - зададеното от Голди "Бинго" . Та картичката с обеците отива и там, като ползвам реда снежинки, печат(надписът ми само - не знам ще се признае ли), перли/камъчета(въпреки, че мисля, че отговарям и на ембосинг, метал, снежинки). Та така. 3 в 1.
Днес правих и друга картичка, за годишнината на родителите ми, но още не е съвсем готова, ще я видите може би другата седмица.
От мен лека вечер, защото останах и с други задачки, които обаче нямат така общо с творенето.


7 коментара:

  1. Дени, обеците наистина са страхотни! Страхотна изненада си скрила в картичката ти:) Много ми харесаха и хартиите, които си използвала за картичката. Papermania? Радвам се, че успя да участваш в тазседмичното предизвикателство на Двете елши!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна картичка и страхотни обеци.Благородно завиждам на получателката им.

    ОтговорИзтриване
  3. Обиците са страхотни, със сигурност ще харесат на инструкторката ти. Пък и ще й ги поднесеш по красив начин. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Дени, великолепна идея за поднасянето на толкова красиво бижу!

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасни са, и обиците и картичката! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотна,много нежна!А и обеците много ми харесват!
    Благодаря ти за участието!

    ОтговорИзтриване