вторник, 3 януари 2012 г.

Още една година замина...

В последните дни на старата 2011 година ми се щеше да завърша много неща. Оказа се обаче следното: въпреки изключително дългата ми отпуска - от 21-ви декември та чак до вчера включително - през това време не свърших почти нищо. Не направих още един вариант(от многото) на подаръците, които от миналата година съм обещала в блога си на Le, Танчо, Нети И Sotiroff, та най-накрая да им ги изпратя; не оправих джунглата си от цветя; не наснимах всичките си бижута за етси; не направих календарите и тефтерите за рецепти, които исках; не опекох толкова коледни сладки, колкото си мислех; не си наснимах украсата...и още и още. Или по-обобщено: оказа се, че когато няма какво да правя, то и нищо не ми се прави. Общо взето безделничих и ходих по събирания с близки и далечни приятели, което беше наистина една изключителна емоция и беше почти ежедневна, без да се повтаря! Благодарна съм за това!
Благодарна съм и че тази година не си правихме излишни подаръци, може би заради важните начинания, които ни чакат.
Искам да ви пожелая една прекрасна, изумителна, наситена с много емоции година! Бъдете здрави, обичайте се, благодарете за това, което имате, и вярвайте в това, към което се стремите.
Не се съдете твърде сурово, не съдете много и другите. Релаксирайте. Хранете се с наслада. Позволете си чаша вино и хубава книга като сладки лекове за душата.
Ето част от нещата, които исках да публикувам преди настъпването на новата година:(така и не можах да снимам картичките за най-близките преди да ги подаря)
Картичката за 30-тата годишнина от сватбата на родителите ми - т.нар. Перлена сватба. Вътре я декорирах допълнително заедно с пожеланията, но не исках да пускам точно нея снимка точно, защото са лични :)


 Единственият венец, който направих, защото просто си купих само един стиропорен венец. Голямо увиване с канап падна. Панделката е от Стела, а зеленината - от декорация-пръстен за свеш, която нарязах.


Картичката за Ганима - от Картичкофурийската размяна

Подарък за рождения ден на моя близка приятелка от училище - Галя




И обеците са моя изработка


Календар от Гълъбина - много приятно ме изненада!
Картичката от Мария - от размяната при Картичкофуриите

А това е нашият котарак, който винаги е готов да помогне в мързелуването

...и понякога се прави на по-загадъчен, отколкото е :)



6 коментара:

  1. Дени, страхотни неща ни показваш, всички са много красиви, а котето ти е голям сладур!А що се отнася до мързелуването, понякога имаме нужда да вършим точно това и то без причина.
    Честита Нова година!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита Нова Година, Дени! :)Нека ти донесе здраве, щастие и повече поводи за усмивки!
    Все пак важното е да си си отпочинала добре.И аз планувах да свърша разни неща през почивните дни, но накрая само се отдадох на дъъъъъъъълго мързелуване. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Честита Нова Година, Дени! Нека бъде здрава, по-добра от предишната, нека бъде изпълнена с късмет, любов и топлина!
    Страхотни красоти си направила! Силно впечатлена съм от венеца! Заслужавал си е всяка намотка на канапа! А панделката му и останалата украса са уникални!
    Този загадъчния мързелан е много хубав!

    ОтговорИзтриване
  4. ЧНГ Дени! Желая ти много здраве, щастие, късмет и все такива красиви, креативни проекти!

    ОтговорИзтриване
  5. Честита нова година, много здраве, радост, щастие и сбъднати мечти!
    Чудесни творения си направила, венецът е много свеж и красив, а кутийкат ас бижутата - направо прелестна! Поздравления, Дени!

    ОтговорИзтриване
  6. Хахахаха, Дени, не се коси за подаръците, толкова Коледи ни предстоят, все ще наваксаш за някоя! По-важното е да са от сърце и душа. Оставих ти в Русе, една фенка на бижутата, кутиите и картичките, със сигурност ще те потърси!
    А аз се радвам на колелото си!;-РРР

    ОтговорИзтриване