събота, 10 март 2012 г.

8 март, позакъсняло

Малко позакъсняло искам да Ви честитя на всички 8-ми март! И понеже този празник не е само заради цветята и почерпките, а и жените трябва да бъдат уважавани през всеки ден от годината - като пълноправни членове на това общество - ще копирам това, което бях написала и във фейсбук - линка към една история, която ми се струва много подходяща за този ден. Защото денят е станал празничен не от нищото, а поради борба и издигане на глас. А за много жени по света животът все още е много различен от нашия...Имаме щастието да имаме достатъчно свобода, за да променяме нещата, които ни заобикалят.

Тази картичка, която изпратих на Наталия (тя няма блог, поне за сега):
А това е картичката, която тя ми изпрати, въпреки, че вече беше изпратила картичка на когото трябва:
Благодаря й за жеста и за милите пожелания! Това си остана единствената ми картичка за празника, надявам се дамата, чиито късмет бях, да е добре, защото не ми отговори и предполагам, че е имала някакви проблеми от лично естество.
Желая ви прекрасни почивни дни!

3 коментара:

  1. ДЕни, прекрасна картичка си измайсторила! А тази, която си получила, е много мила. Жестовете на внимание са невероятно ценни...

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е прекрасна! Много мил жест от Наталия!

    ОтговорИзтриване
  3. Харесва ми как прилагаш хартията и самия ти стил на работа. Надявам се скоро да видя още много композиции от теб. Много добре правиш картички, мисля, че не трябва да спираш. Както гласи един крафтерски девиз: " Не спирам да творя! ". Само напред.

    ОтговорИзтриване