неделя, 24 март 2013 г.

Фото вдъхновения от Miss Emerald - втора част

След като вече се включих с една картичка по второто фото вдъхновение от публикацията на Тони, сега дойде ред да се включа и по първото.
Цветовата палитра много  ми хареса, просто ми трябваше малко време да намеря из материалите си подходящите хартии и да реша какъв печат да ползвам. Печатчето е на Tiddly Inks и всъщност е безплатно.
Картичката ми отне доста време, защото все още се уча да оцветявам и резултатът е много далеч от това, към което се стремя. Освен това се оказва, че белият картон, който използвам, е много попивен. И когато се опитам с безцветния маркер да поправя грешките си, всъщност се получава обратното - дръпва се още повече цвят извън очертанията. Но тъй като все пак правих картичката с огромно желание, ще я пусна в предизвикателството.
Ще я включа и при Мър-Мяу, тъй като съвсем скоро се сдобих с печата и сега го ползвам за първи път.
И като за финал нещо, което може би ще ви е интересно да научите: дрехите, с които обикновено ходя на йога са в цветовете от картичката - цикламено-лилава тениска и синьо-зелено долнище :)
Дишайте дълбоко и процъфтявайте :) Желая ви прекрасна седмица!


5 коментара:

  1. Да си призная картички все още не правя, но твоята е малко бижу! Дори да има някакъв недостатък според теб за мен е чудна!

    ОтговорИзтриване
  2. Много е въздействаща! В тези прекрасни цветове и с подходящата украса няма как да е по-различно!:)

    ОтговорИзтриване
  3. Великолепен релакс откривам в твоята публикация! Не само изображението, но и самите форми и композиция предразполагат към това. Дени, картичката е прекрасна! Благодаря ти, че се присъединяваш към моя празник с още една красота!

    ОтговорИзтриване