понеделник, 11 октомври 2010 г.

Ах, тези филми!

За филмовото предизвикателство на Елшите тази седмица се спрях на няколко любими филма, ето и първият: "Предай нататък"(Pay it forward). Самата идея е толкова гениално простичка, че действително би могла да промени света - да направиш за трима души нещо добро, нещо, което не биха могли да направят сами. Биха настъпили чудесни времена!
Вторият филм е "Усещане за жена"(Scent of woman) с невероятния Ал Пачино. За този проект използвах предимно стари неща - снимката(отново моя), тюл, който така и не влезе в употреба за сватбата, и едно цвете от мъниста и речна перла, което беше опит да си направя сама бижутата, но в крайна сметка се отказах от идеята. Мястото на цветето го избрах не случайно, исках да стои като воалетка - нещо, което също обмислях за сватбата си и от което също се отказах.


Снимката под "воала":

11 коментара:

 1. Прекрасен филм :)
  А картичката ти отразява чудесно идеята :).

  ОтговорИзтриване
 2. Филмът е един от любимите ми.Много оригинална идея:)Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотни филми си избрала,а реализирането им на хартия е уникално,много ми харесват и двете...Браво :)

  ОтговорИзтриване
 4. Ммм, и втората е страхотно попадение! :)

  ОтговорИзтриване
 5. Ееее, много сполучливо, прекрасно включване! Имаш моят глас за победител в това предизвикателство, не че някой ме пита...
  НО
  изборът на филм е основното според мен! Филма, а и твоето виждане са прекрасни!

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасни филми,много идейно претворени в картичките!

  ОтговорИзтриване
 7. Супер оригинално хрумване и реализация!!! Прекрасно!

  ОтговорИзтриване
 8. Страхотни идеи имаш! Предай на татък е уникално като изпълнение , а Усещане за жена е толкова загадачна , точно както всяка жена! Поздравления! Пожелавам ти от сърце успех в предизвикателството!

  ОтговорИзтриване
 9. И двете картички са право в 10-тката! Уникални са!!!

  ОтговорИзтриване
 10. Не зная как с такава лекота си успяла да създадеш тези две картички, които "крещят" посланията на филмите, на които са посветени. Възхитена съм! Не само защото това са два изключително затрогващи филми, а защото картичките са наистина великолепни:)

  Благодаря ти, че участва в предизвикателството на Елшите:)

  ОтговорИзтриване
 11. Честито и тук за наградата! Бях сигурна че ти ще победиш , но не бях сигурна с коя от девете картички.Прекрасни са.Поздрвления още веднъж!

  ОтговорИзтриване