сряда, 22 февруари 2012 г.

La belle verte ♥ Прекрасно зелено

Преди доста време се опитах да "разделя" нещата, които ме вълнуват, като създам и втори блог, в който споделям нещата извън картичко темата. Не, че ми е толкова трудно да поддържам втори блог, колкото идеята, че деля нещата в себе си. Така че - откъдето дошло, там и отишло.
Тази публикация е просто малка препоръка към интересен френски филм от 1996 - La belle verte, който с много хумор представя нашето общество, на земляните, през погледа на чуждопланетна раса, която отдавна вече не помни войните, парите и индустриализацията. Всеки, който счита, че подобна тема му е интересна, може да изгледа филма тук
Той се състои от 9 част от по десетина минути, като всяка част се отваря автоматично след свършване на предната. Можете да паузирата и да превъртате напред и назад. На тези от вас, които са заинтригувани - приятно гледане. На останалите - скоро ще пусна и крафтърска публикация :)

2 коментара:

  1. Тази вечер гледах филма и се чувствам приятно заредена с положителна енергия. Беше много приятен и с много сладки сцени...особено онази с малките котенца. Благодаря ти :о)

    ОтговорИзтриване